Subcategorii

 • Mănuși

  Mâinile și degetele sunt adesea rănite, deci este vital să le protejăm în mod corespunzător. În funcție de sectorul în care lucrați, puteți alege dintr-o variatete de mănuși pentru diferite aplicații. Armorum.ro pune la dispoziție mănuși care protejează mâinile de tăieturi și abraziuni, riscuri bacteriologice, sudură sau tensiune electrică periculoasă.

 • Ochelari de protecție

  Protejați-vă ochii împotriva particulelor de praf, stropilor cu substanțe chimice și altor resturi periculoase. De asemenea, ochelarii pot oferi protecție împotriva luminii vizibile și aproape vizibile sau radiațiilor ultraviolete, în funcție de materialul lentilelor. Cel mai popular material pentru lentilele de protecție este policarbonatul. Acest material are mai puțin de jumătate din greutatea sticlei, făcând ochelarii mai confortabil de purtat și mai rezistenți la impact. Preveniți leziunile oculare în timpul muncii cu ochelarii de protecție Armorum.ro!

 • Hamuri de siguranță

  Hamurile și centurile de siguranță îți protejează muncitorii împotriva căderilor. Acest echipament individual de protecție include inele și bucle de protecție, fiecare având un rol specific în prevenirea pericolului de cădere, în special a căderii de la înălțime.

 • Antifoane

  Lucrați într-un mediu cu expunere mare la zgomot? În acest caz, este foarte important să luați în considerare protecția auditivă. Căștile de protecție sunt confortabile, întrucât le puteți pune sau scoate rapid, prevenind în același timp pierderea auzului cauzată de expunerea la zgomot.

 • Măști

  Împiedicați inhalarea substanțelor periculoase cu măștile adecvate. 15% dintre angajații din UE inhalează vapori, fum, praf sau gaze toxice în timpul desfășurării activității. Efectele acestor iritante pot varia de la iritații minore până la boli respiratorii grave. Astfel, este necesar să echipați personalul cu măștile adaptate condițiilor de muncă. Indiferent că este vorba despre o mască de praf simplă sau o mască respiratorie cu protecție completă, aceste accesorii de protecție vă vor menține în siguranță.

 • Semnalistică

  Îmbunătățiți vizibilitatea la locul de muncă prin adăugarea unor elemente de semnalizare. Autostrăzile, drumurile publice, podurile sau lucrătorii pentru infrastructura autostrăzilor sunt expuși pericolelor din afara și din interiorul zonei de lucru. Produsele de semnalistică oferite de Armorum.ro vă ajută la delimitarea și configurarea zonei de lucru.

Accesoriile sunt concepute pentru a proteja lucrătorul împotriva riscurilor de sănătate și siguranță. Există reglementări care asigură prioritate siguranței personale la locul de muncă, deoarece potențialele pericole pot provoca vătămări sau răni grave. Protejarea cu echipament de protecție complet poate fi o cerință legală în anumite industrii și este esențială pentru asigurarea condițiilor de muncă sigure.

Pentru protecția totală a corpului, puteți alege dintr-o varietate de accesorii Armorum.ro, de la ochelari și căști de protecție, la mănuși și hamuri de siguranță.

 • Nou
  7,74 RON

  Mască facială reutilizabilă confecționată din material tehnic (nețesut). Are atașat două benzi moi, elastice, pentru fixare dupa urechi.

  Mască facială reutilizabilă confecționată din material tehnic (nețesut). Are atașat două benzi moi, elastice, pentru fixare dupa urechi.
  7,74 RON
 • Nou
  7,14 RON

  Mască facială reutilizabilă confecționată din poliester și elastan. Are atașat două benzi moi, elastice, pentru fixare dupa urechi.

  Mască facială reutilizabilă confecționată din poliester și elastan. Are atașat două benzi moi, elastice, pentru fixare dupa urechi.
  7,14 RON
 • Nou
  59,44 RON

  3M Aura 9332+ - semimască de protecție pliată, cu supapă. Design ingenios: cele 3 segmente oferă utilizatorului confort sporit, adaptându-se mișcărilor feței.

  Clasificare: FFP3 - oferă protecție împotriva vaporilor, particulelor aeropurtate, aerosolilor toxici, particulelor radioactive; poate oferi protecție la...

  3M Aura 9332+ - semimască de protecție pliată, cu supapă. Design ingenios: cele 3 segmente oferă utilizatorului confort sporit, adaptându-se mișcărilor...
  59,44 RON
 • Nou
  21,18 RON

  3M 8710 - semimască de protecție fără supapă de expirație. Asigură fixare fermă.

  Clasificare: FFP1 - oferă protecție împotriva pulberilor și aerosolilor.

  3M 8710 - semimască de protecție fără supapă de expirație. Asigură fixare fermă. Clasificare: FFP1 - oferă protecție împotriva pulberilor și aerosolilor.
  21,18 RON
 • Nou
  82,11 RON
  • Protectie UV
  • Protectie împotriva zgârierii

  3M 2890 A - ochelari premium de protecție cu aerisire indirectă și bandă elastică ajustabilă. Oferă protecție antichimică și posibilitatea schimbării lentilelor.

  3M 2890 A - ochelari premium de protecție cu aerisire indirectă și bandă elastică ajustabilă. Oferă protecție antichimică și posibilitatea schimbării...
  82,11 RON
 • Nou
  10,00 RON
  • Protectie UV

  Venti - ochelari de protecție cu aerisire indirectă și bandă elastică. Oferă protecție pentru lucrul mecanic și au câmp vizual nelimitat. Lentilelele au filtru UV incorporat.

  Venti - ochelari de protecție cu aerisire indirectă și bandă elastică. Oferă protecție pentru lucrul mecanic și au câmp vizual nelimitat. Lentilelele au...
  10,00 RON
 • Nou
  7,08 RON
  • Protectie UV

  Vito - ochelari de protecție cu aerisire directă și bandă elastică. Oferă protecție pentru lucrul mecanic și au câmp vizual nelimitat. Lentilelele au filtru UV incorporat.

  Vito - ochelari de protecție cu aerisire directă și bandă elastică. Oferă protecție pentru lucrul mecanic și au câmp vizual nelimitat. Lentilelele au filtru...
  7,08 RON
 • Nou
  261,80 RON

  Dräger X-plore® 3300 - semimască reutilizabilă cu filtre interschimbabile. Kitul conține un set de filtre P3 - protecție împotriva particulelor iritante solide (praf) și lichide (vapori), inclusiv substanțe toxice.

  Dräger X-plore® 3300 - semimască reutilizabilă cu filtre interschimbabile. Kitul conține un set de filtre P3 - protecție împotriva particulelor iritante...
  261,80 RON
 • Nou
  39,27 RON

  Dräger X-plore® 1900 - semimască de calitate superioară, cu performanțe înalte, destinată protecției împotriva particulelor și pulberilor fine. Este confortabilă și are un grad optim de fixare. Oferă protecție chiar și persoanelor care poartă ochelari.

  Dräger X-plore® 1900 - semimască de calitate superioară, cu performanțe înalte, destinată protecției împotriva particulelor și pulberilor fine. Este...
  39,27 RON
 • Nou
  3,69 RON

  Update Covid-19: Datorită lipsei temporare a acestui produs, pt. utilizarea personală (non-medicală) prezentăm o alternativă - (link - click aici) masca facială textilă reutilizabilă.

  Mască...

  Update Covid-19: Datorită lipsei temporare a acestui produs, pt. utilizarea personală (non-medicală) prezentăm o alternativă - (link - click aici) masca...
  3,69 RON
 • 27,07 RON
  • Rezistenta la apa

  Culoare: -

  Mărimi: 7 (0006-S2)

              8 (0006-M2)

              9 (0006-L2)

  Producător/brand: made in EU

  Culoare: - Mărimi: 7 (0006-S2)             8 (0006-M2)             9 (0006-L2) Producător/brand: made in EU
  27,07 RON

Catalog de produse