Accesorii

Subcategorii

  • Semnalistică

    Îmbunătățiți vizibilitatea la locul de muncă prin adăugarea unor elemente de semnalizare. Autostrăzile, drumurile publice, podurile sau lucrătorii pentru infrastructura autostrăzilor sunt expuși pericolelor din afara și din interiorul zonei de lucru. Produsele de semnalistică oferite de Armorum.ro vă ajută la delimitarea și configurarea zonei de lucru.

  • Genți și rucsacuri

    Pe Armorum.ro găsești genți de voiaj impermeabile, trolere și rucsacuri de calitate scandinavă, produse de către prestigioasele companii Snickers Workwear / Helly Hansen.

Accesoriile sunt concepute pentru a proteja lucrătorul împotriva riscurilor de sănătate și siguranță. Există reglementări care asigură prioritate siguranței personale la locul de muncă, deoarece potențialele pericole pot provoca vătămări sau răni grave. Protejarea cu echipament de protecție complet poate fi o cerință legală în anumite industrii și este esențială pentru asigurarea condițiilor de muncă sigure.

Pentru protecția totală a corpului, puteți alege dintr-o varietate de accesorii Armorum.ro, precum centuri și hamuri de siguranță.

Catalog de produse