Combinezon protecție biologică & chimică - Ansell AlphaTec® Microgard 2000 Mareste
Pret redus!

Combinezon protecție biologică & chimică, Ansell AlphaTec 2000 Standard

rating Read the 3 RECENZII
Combinezon protecție biologică & chimică, Ansell AlphaTec 2000 Standard
Medie recenzii: 5/5 Număr recenzii: 3

Ansell

In stoc


Ansell AlphaTec 2000 Standard - Combinezon de protecție biologică și chimică din polietilenă.

Culoare: alb

2-4 zile

Transport fix. 23 lei oriunde în România.
40,46 RON

36,47 RON TVA inclus

-3,99 RON

B B

40,46 RON

( -3,99 RON )

36,47 RON

Informatii

RECENZII

Accesorii

Informatii

Combinezon Ansell AlphaTec 2000 Standard - caracteristici:


 • Materiale folosite: Polietilenă microporoasă laminată nețesută
 • Design produs: Salopetă cu glugă cu 3 piese, închidere cu fermoar frontal bidirecțional, cu clapă de protecție, bucle de tragere. Glugă, manșete, brâu și glezne cu elastic.
 • Culoare: alb
 • Tip cusătură: cusături lipite;
 • Standarde europene: CATEGORIA CE III (Tip 5-B, Tip 6-B, EN 1073-2, EN 14126, DIN 32781, EN 1149-5)
 • Greutate: 63 g/mp

Combinezon protecție biologică & chimică - instrucțiuni de utilizare


Combinezonul Ansell AlphaTec 2000 Standard are scopul de a proteja lucrătorii împotriva contaminării cu substanțe periculoase și împotriva contaminării produselor și a proceselor sensibile. Se utilizează în mod tipic pentru protecția împotriva anumitor pericole, în funcție de condițiile de toxicitate și expunere. Consultați nivelurile de protecție „Tip” și proprietățile suplimentare obținute.

Limitările utilizării:

 • Înainte de utilizare, consultați toate instrucțiunile și inspectați îmbrăcămintea pentru a identifica orice deteriorări care ar putea afecta funcția sa de protecție (de ex. găuri, cusături și elemente de fixare deteriorate, zone foarte murdare).  Înlocuiți îmbrăcămintea deteriorată.
 • Acordați atenție în momentul în care scoateți hainele contaminate, pentru a nu contamina utilizatorul cu substanțe periculoase. Dacă îmbrăcămintea este contaminată, trebuie aplicate procedurile de decontaminare (anume, dușul în scop de decontaminare) înainte de dezbrăcarea echipamentului.
 • În caz de contaminare, uzură sau deteriorare, îmbrăcămintea trebuie scoasă și eliminată în mod adecvat.
 • Purtarea unei îmbrăcăminte de protecție chimică poate cauza stres termic, dacă nu se acordă o atenție adecvată mediului de la locul de muncă.  Trebuie luată în considerare purtarea pe dedesubt a unei îmbrăcăminte adecvate, pentru a minimiza stresul termic sau deteriorarea echipamentului dvs. Ansell.
 • Dacă produsele Ansell sunt utilizate împreună cu alte echipamente de protecție personală și, pentru a se asigura o protecție completă „Tip”, este necesar să lipiți cu bandă adezivă manșetele de mănuși, acoperitoarea gleznelor de cizme și gluga de dispozitivul respirator. ( Fermoarul de metal poate provoca descărcări statice) Faldul autoadeziv al fermoarului trebuie utilizat îndepărtând hârtia suport și apăsând în jos pentru a-l fixa, acordând în același timp atenție pentru a evita șifonarea sau crearea de pliuri. Dacă banda nu este disipativă, atunci lățimea trebuie menținută sub 50 mm (facem referire la banda totală aplicată în orice zonă) și grosimea totală sub 1,95 mm. După ce ați securizat faldul fermoarului, trebuie să aplicați suplimentar bandă adezivă pentru a permite o protecție completă.  Atunci când folosiți această salopetă fără glugă împreună cu o glugă separată, aveți grijă ca aceasta să aibă o deschidere facială cu elastic și o acoperire a umerilor de 10 cm care trebuie purtată pe sub salopetă. Gluga trebuie să fie complet lipită de salopetă cu bandă adezivă.
 • Niciun combinezon nu asigură o protecție completă împotriva tuturor substanțelor chimice sau a agenților periculoși.    Stabilirea adecvării produselor Ansell, folosite independent sau în combinație cu echipamente suplimentare de protecție personală, în cadrul unei aplicații, este responsabilitatea finală a utilizatorului.
 • Modelele cu șosete atașate; șosetele sunt concepute pentru a fi purtate în interiorul cizmelor de protecție chimică (vândute separat), cu apărătoarea exterioară poziționată peste partea superioară a deschizăturii cizmei. Șosetele atașate sau cizmele nu sunt adecvate pentru a fi purtate în timp ce mergeți sau staționați în zone cu scurgeri de substanțe chimice sau în acumulări de lichide. Pentru modelele cu șosete atașate trebuie folosit un cablu sau o altă soluție de împământare
 • Încălțămintea antialunecare oferă rezistență limitată la alunecare, însă nu va elimina complet riscul de a aluneca și/sau cădea, mai ales pe suprafețe ude.   Asigurați-vă că șosetele sau cizmele oferă o rezistență mecanică adecvată suprafeței pe care mergeți și că talpa nu este deteriorată. Unele materiale folosite în protecțiile pentru cizme și încălțăminte sau în șosetele ori cizmele atașate nu trebuie utilizate în medii în care există riscul de alunecare și/sau cădere.

Depozitare, mod de utilizare, termen de valabilitate:

 • Produsul va fi depozitat într-un spațiu uscat și răcoros, protejat de lumina soarelui, umiditate și praf.
 • Produsul este de unică folosință.
 • Termenul de valabilitate este de 5 ani de la data producției.

RECENZII

rating
Combinezon protecție biologică & chimică, Ansell AlphaTec 2000 Standard
Foarte OK
Foarte OK
rating
Combinezon protecție biologică & chimică, Ansell AlphaTec 2000 Standard
Excelent
Materialul e de foarte bună calitate, este lucrat foarte bine, elasticul pentru police ajută foarte mult la purtare. Combinezonul vine cu toate certificatele, avizele și instructiunile necesare. Sunt foarte mulțumită de produs și de raportul calitate-pret. Recomand!
rating
Combinezon protecție biologică & chimică, Ansell AlphaTec 2000 Standard
Foarte bun

Combinezonul este foarte bun, nu face prea mult zgomot, imi place ca gluga are elastic, marimea xl este potrivita si pentru persoanele mai plinute 120 - 130 kg, este moale si placut de purtat. cu siguranta voi comanda din nou.

Accesorii

Produse similare