Puma Workwear Precision X, Negru Neon, pantaloni de lucru de barbati

Pantaloni de lucru pentru bărbați, cu rezistență ridicată, Puma Workwear Precision X, Negru Neon

Puma Workwear


Pantalonii de lucru PUMA Workwear Precision X, Negru Neon sunt proiectați pentru a oferi confort și protecție în medii de lucru solicitante.

 1. Material rezistent și flexibil.

 2. 9 buzunare practice.

 3. Zonele de genunchi întărite.

 4. Elemente reflectorizante.

 5. Compoziție material: 65% poliester și 35% bumbac

 6. Dimensiuni disponibile:  44 - 64

7 zile

Transport fix. 23 lei oriunde în România.
476,00 RON TVA inclus

B B

476,00 RON

Informatii

Caracteristici

RECENZII

Caracteristici

MaterialBumbac & Poliester
GenBarbati
SezonToate sezoanele
Tip pantaloniPantaloni standard

Informatii

Pantaloni de lucru PUMA Workwear Precision X


 1. Material premium: Pantalonii sunt fabricați dintr-un mix de țesături, care oferă rezistență excelentă la rupere și durabilitate. Poliesterul asigură reglarea temperaturii și eliminarea umidității, în timp ce bumbacul adaugă confort natural la purtare.

 2. Potrivire optimă: Pantalonii permit libertate maximă de mișcare în timpul activităților de lucru și sunt potriviți pentru diverse domenii precum lucrări manuale, construcții și agricultură datorită materialului durabil și flexibil. Talia elastică asigură o potrivire confortabilă și sigură.

 3. Spațiu generos de depozitare: O caracteristică practică constă în cele 9 buzunare de dimensiuni diferite, care oferă suficient spațiu pentru diverse tipuri de unelte și chiar pentru telefonul mobil.

 4. Protecție suplimentară pentru genunchi: Secțiunile de la nivelul genunchilor sunt întărite cu nylon și includ buzunare pentru genunchiere, care pot fi fixate în siguranță cu ajutorul curelelor Velcro.

 5. Îmbunătățirea vizibilității: Pantalonii sunt echipați cu mici elemente reflectorizante pentru o vizibilitate îmbunătățită, ceea ce este important în medii de lucru unde siguranța este o prioritate.

 6. Design iconic PUMA: Pantalonii au un design caracteristic PUMA, ceea ce înseamnă că nu trebuie să faci compromisuri în privința stilului atunci când porți echipamentul PUMA Workwear, iar acesta poate fi combinat cu diverse ținute.

 7. Instrucțiuni de îngrijire: Pantalonii pot fi spălați la o temperatură maximă de 60°C, nu trebuie să fie clorurați, trebuie călcați la o temperatură joasă, se usucă cu o încărcătură termică redusă, iar curățarea profesională la procesul normal este permisă.

Această gamă de caracteristici face ca PUMA Workwear Precision X Men’s Work Pants să fie potriviți pentru medii de lucru diverse, oferind un echilibru între funcționalitate, confort și stil.

RECENZII

Produse similare