Jachetă softshell reflectorizantă unisex, poliester / spandex, 290 g/mp, Bright

  • Reflectorizant

stenso

Acest produs nu mai este in stoc


Bright - jachetă unisex din softshell destinată activităților unde este necesar echipamentul reflectorizant / de înaltă vizibilitate. Realizată din poliester & spandex, incorporează membrană TPU. 

Densitate: 290 g/mp

2-4 zile

Transport fix. 23 lei oriunde în România.
179,69 RON TVA inclus

179,69 RON

De la (cantitate) discount Preț unitar (TVA inclus) Ai economisit
2 4% 172,50 RON 14,38 RON
5 8% 165,31 RON 71,88 RON
15 12% 158,13 RON 323,44 RON

Informatii

Caracteristici

RECENZII

Reduceri la volum

Accesorii

Caracteristici

Informatii

Jachetă softshell Bright - Caracteristici & Avantaje:


Ideală pentru sezonul primăvară/toamnă, jacheta Bright, confecționată din softshell garantează standarde înalte de confort și funcționalitate. Asigură o vizibilitate optimă, tocmai de aceea poate fi purtată în diverse contexte. În ceea ce privește compoziția, jacheta este realizată din materiale calitative și prezintă o gamă diversificată de avantaje funcționale:

  • Durabilitate – Integrează softshell, un material ingenios, utilizat cu precădere pentru realizarea gecilor, vestelor sau echipamentelor de protecție. Oferă o bună izolare termică și o rezistență excelentă în fața șocurilor mecanice.
  • Impermeabilitate – Mixul de poliester și spandex, 290 g/m2 la care se adaugă membrana de tip TPU îndepărtează riscul infiltrării apei. Așadar, vei putea realiza fără probleme orice fel de activitate în aer liber, indiferent de fenomenele meteorologice prezente.
  • Adaptabilitate – Integrează o căptușeală lucrată atent, ceea ce îți va permite să te miști în voie. Pielea va respira cu ușurință, ceea ce va îndepărta rapid riscul dezvoltării alergiilor sau iritațiilor diverse.

Dacă alegi o jachetă realizată din softshell te vei bucura în mod sigur de numeroase beneficii:

  • Reprezintă o investiție avantajoasă – Jacheta poate fi purtată cu succes atât în campinguri, drumeții, dar și pentru a realiza în siguranță diverse activități de la locul de muncă.
  • Integrează un sistem inteligent de închidere – Prezintă un fermoar în partea de mijloc, dar și pe laterale, acolo unde sunt poziționate buzunarele.
  • Este o alternativă multifuncțională – Indiferent de anotimpul în care alegi să o porți, jacheta îți va asigura confortul de care ai nevoie. Este practică, flexibilă și ușor de întreținut.

Alege cu încredere o jachetă softshell și bucură-te de gama diversificată de avantaje pe care le prezintă!

Bright - Jachetă softshell unisex - Informații tehnice:


  • Compoziție material: poliester + spandex & membrană TPU;
  • Greutate material: 290 g/mp
  • Norme europene: EN ISO 20471:2013 - Îmbrăcăminte de mare vizibilitate.

RECENZII

Accesorii

Produse similare