Lista produselor producatorului ARTRA

ARTRA este unul din cei mai importanți producători specializați în încălțăminte de protecție și de lucru din Europa Centrală, cu o experiență de peste 30 de ani.


Încălțămintea este proiectată și fabricată integral în Slovacia, folosind materiale calitative și inovatoare, prin mijloace tehnologice automatizate de mare precizie. Combinând permanent cele mai noi tehnologii, încălțămintea ARTRA se remarcă prin rezistență excelentă, respirabilitate și durabilitate prelungită. În plus, respectă cele mai înalte standarde de calitate și nu este produsă din materiale dăunătoare sănătății și mediului.


Colecția ARTRA cuprinde încălțăminte de protecție și de lucru, compatibilă cu activități și industrii diverse, precum construcții și renovări, sudură, agricultură, industria medicală sau industria HoReCA. Modelele de încălțăminte reunesc bocanci, pantofi, sandale, pantofi sport, încălțăminte albă, saboți, cizme și ghete, cu aplicații multiple: pentru sudură, antistatici, pentru suprafețe încinse sau pentru
medii cu temperaturi frigorifice.

Nu sunt produse ale acestui producator.