Mănuși de protecție de iarnă, poliester imersat, CXS Industry Roxy Winter

rating Read the review
Mănuși de protecție de iarnă, poliester imersat, CXS Industry Roxy Winter
Medie recenzii: 5/5 Număr recenzii: 1

3700-077-210-10

CXS

Acest produs nu mai este in stoc


CXS Industry Roxy Winter - mănuși de protecție de iarnă din fibră acrilică, imersate parțial în latex pe palmă și pe degete, cu finisaj antialunecare.

24-48 ore

Transport fix. 23 lei oriunde în România.7,62 RON TVA inclus

7,62 RON

Informatii

RECENZII

Accesorii

Informatii

Mănuși de protecție de iarnă din fibră acrilică, imersată parțial în latex pe palmă și pe degete, cu finisaj antialunecare.

Recomandări de folosire CXS Industry Roxy Winter

Mănușile de protecție trebuie examinate înainte și după utilizare pentru a verifica dacă condițiile de folosire sunt optime. Nu se recomandă utilizarea lor decât pentru clasele de protecție pentru care au fost create. Nu utilizați mănușile pentru manipularea obiectelor încălzite, fierbinți, a substanțelor toxice sau a obiectelor care conțin grăsimi. Materialul mănușilor se poate deteriora dacă este expus la uleiuri, uleiuri minerale, solvenți organici sau grăsimi. Atunci când sunt înmuiate, ele își pot pierde proprietățile izolante. Este interzisă purtarea acestor mănuși în mediile de lucru care reprezintă risc ridicat de agățare în piesele mașinilor sau utilajelor în mișcare. Recomandările de mai sus vă vor ajuta să utilizați rațional acest tip de mănuși de protecție. Este responsabilitatea fiecărui utilizator să evalueze dacă mănușile sunt utilizate în condiții adecvate.

Întreținere și durată de viață pentru mănușile de iarnă Industry Roxy Winter

Asigurați-vă că poluanții sunt îndepărtați de pe mănuși după utilizare, pentru a le prelungi viața. Mănușile sunt proiectate pentru utilizare pe termen scurt. Se spală cu mâna la o temperatură maximă de spălare de 30°C și trebuie uscate la temperatura camerei. Murdăria trebuie îndepărtată folosind o perie moale, iar zona nitrilică se va șterge cu o cârpă umedă. Nu curățați mănușile cu înălbitor sau cu substanțe chimice, nu le uscați în uscător și nu le călcați. Mănușile găurite, deteriorate sau arse trebuie înlocuite. Nu suntem responsabili pentru posibila reducere a funcției de protecție dacă aceasta este cauzată de o întreținere necorespunzătoare. Dacă sunt depozitate adecvat, termenul de valabilitate este de 2 ani.

Mănuși de protecție - Amestecuri periculoase

Mănușile conțin alergen - latex, care poate provoca reacții alergice, inclusiv șoc anafilactic, pentru persoanele sensibile. Dacă apare o iritație a pielii sau o reacție alergică după contact, renunțați la folosirea mănușilor și solicitați sfatul medicului.

Eliminarea mănușilor CXS uzate

Mănușile uzate se vor arunca în conformitate cu reglementările privind eliminarea deșeurilor și reglementările autorităților locale. Dacă acestea nu au fost utilizate, se pot arunca împreună cu deșeurile menajere.

Material: 100% poliester + latex

Culoare: portocaliu + albastru

Mărimi: 10

Norme Europene: EN 420, EN 388

RECENZII

rating
Mănuși de protecție de iarnă, poliester imersat, CXS Industry Roxy Winter
Foarte OK
Foarte OK

Accesorii

Produse similare