Lista produselor producatorului Helly Hansen

Helly Hansen, cu sediul în Norvegia este unul dintre cei mai mari producători premium de echipamente de lucru și protecție din lume.

Helly Hansen - un secol și jumătate de istorie


Renumit producător norvegian, Helly Hansen și-a început povestea încă din anul 1877. Fondatorul companiei, Helly Juell Hansen a început să producă, alături de soția sa, jachete, pantaloni și diverse accesorii pentru pescari – pălării sau prelate împotriva ploii. În primii cinci ani de activitate, soții Hansen au vândut aproximativ de 10.000 de bucăți din produsele lor. După 11 ani de la începerea activității, în anul 1878, compania a câștigat o diplomă de excelență la Expoziția de la Paris și a început să exporte produsele sale.


De atunci și până în prezent, compania a reușit să urce în topul producătorilor internaționali de echipament de siguranță, datorită tehnologiilor performante create de-a lungul anilor, dar și a stabilității. Helly Hensen a dezvoltat Linox, Helox, Plarox, Fibrepile și LIFA. Toate acestea sunt denumirile unor materiale textile performante, dezvoltate pentru a întregi îmbrăcămintea de siguranță și a spori caracteristici precum izolare împotriva frigului, ventilație, menținerea pielii uscate, rezistența la apă și vânt.


În anii '70, compania a dezvoltat chiar costume de supraviețuire pentru muncitorii petrolieri din Marea Nordului. În anul 1980 a fost lansat sistemul de țesături respirabile, rezistente la apă, numit Helly Tech. Acesta folosește atât tehnologie hidrofilă, cât și microporoasă. Țesătura echipamentului hidrofil conține la bază lanțuri moleculare prietenoase cu apa, care absorb vaporii de apă și îi ghidează către exterior.


Helly Hansen este renumit în întreaga lume, echipamentul fiind purtat chiar în cadrul Jocurilor Olimpice. Ce mai aștepți? Descoperă selecția Armorum creată special pentru tine și cumpără produsele Helly Hensen, ca să fii mereu protejat!

Mai multe