Accesorii

Subcategorii

 • Hamuri de siguranță

  Hamurile și centurile de siguranță îți protejează muncitorii împotriva căderilor. Acest echipament individual de protecție include inele și bucle de protecție, fiecare având un rol specific în prevenirea pericolului de cădere, în special a căderii de la înălțime.

 • Antifoane

  Lucrați într-un mediu cu expunere mare la zgomot? În acest caz, este foarte important să luați în considerare protecția auditivă. Căștile de protecție sunt confortabile, întrucât le puteți pune sau scoate rapid, prevenind în același timp pierderea auzului cauzată de expunerea la zgomot.

 • Semnalistică

  Îmbunătățiți vizibilitatea la locul de muncă prin adăugarea unor elemente de semnalizare. Autostrăzile, drumurile publice, podurile sau lucrătorii pentru infrastructura autostrăzilor sunt expuși pericolelor din afara și din interiorul zonei de lucru. Produsele de semnalistică oferite de Armorum.ro vă ajută la delimitarea și configurarea zonei de lucru.

Accesoriile sunt concepute pentru a proteja lucrătorul împotriva riscurilor de sănătate și siguranță. Există reglementări care asigură prioritate siguranței personale la locul de muncă, deoarece potențialele pericole pot provoca vătămări sau răni grave. Protejarea cu echipament de protecție complet poate fi o cerință legală în anumite industrii și este esențială pentru asigurarea condițiilor de muncă sigure.

Pentru protecția totală a corpului, puteți alege dintr-o varietate de accesorii Armorum.ro, precum centuri și hamuri de siguranță.

Catalog de produse

Filtre active:
  Categorii B
  Producător B