Accesorii

Subcategorii

 • Mănuși

  Mâinile și degetele sunt adesea rănite, deci este vital să le protejăm în mod corespunzător. În funcție de sectorul în care lucrați, puteți alege dintr-o variatete de mănuși pentru diferite aplicații. Armorum.ro pune la dispoziție mănuși care protejează mâinile de tăieturi și abraziuni, riscuri bacteriologice, sudură sau tensiune electrică periculoasă.

 • Ochelari de protecție

  Protejați-vă ochii împotriva particulelor de praf, stropilor cu substanțe chimice și altor resturi periculoase. De asemenea, ochelarii pot oferi protecție împotriva luminii vizibile și aproape vizibile sau radiațiilor ultraviolete, în funcție de materialul lentilelor. Cel mai popular material pentru lentilele de protecție este policarbonatul. Acest material are mai puțin de jumătate din greutatea sticlei, făcând ochelarii mai confortabil de purtat și mai rezistenți la impact. Preveniți leziunile oculare în timpul muncii cu ochelarii de protecție Armorum.ro!

 • Hamuri de siguranță

  Hamurile și centurile de siguranță îți protejează muncitorii împotriva căderilor. Acest echipament individual de protecție include inele și bucle de protecție, fiecare având un rol specific în prevenirea pericolului de cădere, în special a căderii de la înălțime.

 • Antifoane

  Lucrați într-un mediu cu expunere mare la zgomot? În acest caz, este foarte important să luați în considerare protecția auditivă. Căștile de protecție sunt confortabile, întrucât le puteți pune sau scoate rapid, prevenind în același timp pierderea auzului cauzată de expunerea la zgomot.

 • Măști

  Împiedicați inhalarea substanțelor periculoase cu măștile adecvate. 15% dintre angajații din UE inhalează vapori, fum, praf sau gaze toxice în timpul desfășurării activității. Efectele acestor iritante pot varia de la iritații minore până la boli respiratorii grave. Astfel, este necesar să echipați personalul cu măștile adaptate condițiilor de muncă. Indiferent că este vorba despre o mască de praf simplă sau o mască respiratorie cu protecție completă, aceste accesorii de protecție vă vor menține în siguranță.

 • Semnalistică

  Îmbunătățiți vizibilitatea la locul de muncă prin adăugarea unor elemente de semnalizare. Autostrăzile, drumurile publice, podurile sau lucrătorii pentru infrastructura autostrăzilor sunt expuși pericolelor din afara și din interiorul zonei de lucru. Produsele de semnalistică oferite de Armorum.ro vă ajută la delimitarea și configurarea zonei de lucru.

Accesoriile sunt concepute pentru a proteja lucrătorul împotriva riscurilor de sănătate și siguranță. Există reglementări care asigură prioritate siguranței personale la locul de muncă, deoarece potențialele pericole pot provoca vătămări sau răni grave. Protejarea cu echipament de protecție complet poate fi o cerință legală în anumite industrii și este esențială pentru asigurarea condițiilor de muncă sigure.

Pentru protecția totală a corpului, puteți alege dintr-o varietate de accesorii Armorum.ro, de la ochelari și căști de protecție, la mănuși și hamuri de siguranță.