Pantofi

Subcategorii

  • Pantofi de lucru și protecție

    Pantofii de lucru sunt conformi standardului european EN ISO 20347:2012. În funcție de clasa din care fac parte, aceștia oferă tălpi antiderapante, rezistență la apă și pot chiar preveni acumulările electrostatice. În plus, asigură absorbția de energie în zona călcâiului, pentru a ușura deplasările, chiar și după purtări de lungă durată. De asemenea, datorită flexibilității și al confortului oferit, pantofii pot fi integrați și în activități din timpul liber.

    Pantofii de protecție oferă siguranță la un nivel avansat. Produși în conformitate cu standardul EN ISO 20345, aceștia dispun de caracteristici suplimentare celor de lucru. Bombeul de protecție asigură siguranță împotriva impacturilor puternice, de până la 200J. Mai mult, pantofii de protecție oferă rezistență împotriva penetrării obiectelor ascuțite, rezistență la contactul cu uleiuri sau acizi și protecție împotriva temperaturilor extreme. 

    Alege-ți pantofii de lucru sau de protecție în funcție de riscurile la care ești expus! Pe Armorum, poți alege produselor fabricate de branduri cunoscute, precum Puma Safety, Reebok Work, Solid Gear, Stenso, PandaCofra, Ducati, AlbatrosHelly Hansen și mulți alții.

  • Pantofi Outdoor