Măști și semimăști

Subcategorii

 • Semimăști FFP1, FFP2, FFP3

  Împiedicați inhalarea substanțelor periculoase cu măștile adecvate. 15% dintre angajații din UE inhalează vapori, fum, praf sau gaze toxice în timpul desfășurării activității. Efectele acestor iritante pot varia de la iritații minore până la boli respiratorii grave. Astfel, este necesar să echipați personalul cu măștile adaptate condițiilor de muncă. Indiferent că este vorba despre o mască de praf simplă sau o mască respiratorie cu protecție completă, aceste accesorii de protecție vă vor menține în siguranță.

 • Măști chirurgicale și igienice

  Măștile chirurgicale / igienice au rolul de a minimiza riscul de transmitere al bacteriilor, virusurilor și particulelor aeropurtate. Purtarea măștii este o măsură esențială de prevenție a epidemiilor și pandemiilor, deoarece limitează transmiterea infecțiilor respiratorii. Sunt folosite în mod tradițional în mediul medical, veterinar, wellness & beauty, dar și de către publicul larg, în contextul Covid-19.

  Măștile chirurgicale și igienice au 3 pliuri și 3 straturi, sunt produse de unică folosință și acționează ca o barieră împotriva agenților externi. În funcție de nevoie, poți alege măști cu capacitate de filtrare bacteriană de până la >98%. Rezistența la stropire poate fi, în plus, un factor determinant în limitarea contaminării prin contactul cu diverse fluide. Se pliază excelent pe forma feței, asigurând un proces confortabil de respirație.

  Alege să porți măști chirurgicale / igienice și protejează-te pe tine și pe cei din jur!

 • Semimăști cu filtre

  Semimăștile cu filtre schimbabile / detașabile sunt alegerea perfectă pentru o protecție respiratorie optimă, în medii de lucru cu toxicitate ridicată. Vă oferim atât seturi de semimăști cu filtre adaptate unor situații specifice, cât și posibilitatea de a le achiziționa separat, în funcție de nevoile proprii.

  Semimăștile reutilizabile Drager / 3M, alături de filtrele interschimbabile sunt durabile și se vor adapta la condițiile dumneavoastră de lucru, oferindu-vă siguranța și confortul de care aveți nevoie!

 • Măști integrale
 • Filtre

  Filtre de schimb pentru echipamentele respiratorii reutilizabile - măști / semimăști. Asigură protecție împotriva substanțelor lichide, solide, prafului, agenților chimici sau biologici.