Îmbrăcăminte

Subcategorii

 • Vară

  Siguranța la locul de muncă trebuie să fie prioritară indiferent de sezon. Armorum.ro oferă o gamă largă de salopete și pantaloni de vară pentru a vă face ziua de lucru confortabilă și sigură. Evitați disconfortul termic la locul de muncă și purtați îmbrăcăminte de protecție adecvată!

 • Impermeabilă

  Ziua de muncă nu se poate opri doar pentru că prognoza prezice unele precipitații. Cu ajutorul articolelor pentru ploaie, muncitorii dvs. vor fi echipați pentru a face față chiar celor mai grele condiții de ploaie. Armorum.ro pune la dispoziție îmbrăcăminte împotriva ploii, de la pelerine până la geci impermeabile.

 • Reflectorizantă

  Prevenirea accidentelor este crucială într-un loc de muncă tranzitat. De aceea, o bună vizibilitate la locul de muncă este o necesitate: vestele și jachetele reflectorizante contribuie la un mediu de lucru sigur și ajută la prevenirea accidentelor.

 • Tricouri

  Tricourile de protecție sunt ideale pentru a crește vizibilitatea în locurile de muncă periculoase. De asemenea, au caracteristici unice pentru nevoile lucrătorilor, cum ar fi gulerul polo sau dungile reflectorizante. Completați echipamentul de protecția muncii, alegând un tricou confortabil, pretabil pentru zilele călduroase.

 • Combinezoane

  Combinezoanele de protecție din această categorie acționează ca o barieră împotriva particulelor potențial periculoase, a aerosolilor și stropilor de lichid. Au o rezistență excelentă la abraziune, ideale pentru lucrul cu azbest, în medii cu praf, vopsire prin pulverizare și multe alte aplicații.

 • Veste
 • Jachete / Geci

  Jachetele și gecile de protecție sunt concepute pentru a vă menține confortabili chiar și în zilele cu cele mai scăzute temperaturi. Sunt adecvate mai ales sezonului rece, atunci când condițiile de lucru pot fi dificile.

  Îmbrăcămintea de protecție adecvată trebuie astfel să asigure rezistență la vânt și apă, vizibilitate corespunzătoare, precum și căptușeală călduroasă.

 • Cămăși

Lucrați în condiții de siguranță cu îmbrăcăminte de protecție adecvată. De la articole reflectorizante la echipamente antichimice, avem exact ceea ce aveți nevoie pentru protecția angajaților la locul de muncă.Puteți selecta dintr-o varietate de costume-salopetă, veste, pantaloni pieptar sau clasici, pentru fabrici, instituții medicale și industrii diverse.

Respectați normele de protecție, alegeți cele mai bune opțiuni de la Armorum.ro care vă asigură un nivel optim de siguranță atunci când este necesar.