Îmbrăcăminte

Subcategorii

 • Impermeabilă

  Activitatea nu se poate opri doar pentru că prognoza meteo anunță precipitații. Cu ajutorul articolelor pentru ploaie, vei fi echipat corespunzător pentru a face față chiar celor mai umede zile. Armorum.ro pune la dispoziție îmbrăcăminte împotriva ploii, de la pelerine și costume de lucru până la geci impermeabile. Pot fi utilizate cu succes atât în construcții, industrie sau agricultură, cât și la activități de agrement sau timp liber.

 • Reflectorizantă

  Prevenirea accidentelor este crucială într-un loc de muncă tranzitat. De aceea, o bună vizibilitate la locul de muncă este o necesitate: vestele și jachetele reflectorizante contribuie la un mediu de lucru sigur și ajută la prevenirea accidentelor.

 • Tricouri

  Tricourile de protecție sunt ideale pentru a crește vizibilitatea în locurile de muncă periculoase. De asemenea, au caracteristici unice pentru nevoile lucrătorilor, cum ar fi gulerul polo sau dungile reflectorizante. Completați echipamentul de protecția muncii, alegând un tricou confortabil, pretabil pentru zilele călduroase.

 • Pantaloni

  Pantalonii sunt parte din echipamentul standard al unei zile de lucru. Prin urmare, aceștia trebuie să fie rezistenți, comozi, dar și conformi cu toate standardele internaționale de protecție.

  Îți punem la dispoziție o varietate de pantaloni de lucru cu performanțe superioare, cu proprietăți precum impermeabilitate, respirabilitate, sau cu elemente reflectorizante. Alege-i pe cei potriviți și-ți garantăm că vei rămâne eficient toată ziua, indiferent de temperatura indicată de termometru! Atât în condiții meteorologice dificile de iarnă, cât și pe timp de vară, pantalonii potriviți vor întregi ținuta de lucru, fiind o piesă esențială, pentru orice domeniu de activitate.

  Având în compoziție materiale de calitate superioară, precum bumbac, poliester sau PVC, pantalonii vor rezista chiar și în situații extreme, fără a diminua libertatea de mișcare și confortul.

 • Combinezoane

  Combinezoanele de protecție din această categorie acționează ca o barieră împotriva particulelor potențial periculoase, a aerosolilor și stropilor de lichid. Au o rezistență excelentă la abraziune, ideale pentru lucrul cu azbest, în medii cu praf, vopsire prin pulverizare, instituții medicale și veterinare, agricultură și multe alte aplicații.

 • Costume de lucru

  Costumele de lucru comercializate de Armorum sunt concepute pentru sarcinile de lucru solicitate din domenii precum construcții, logistică, agricultură, industrie, transporturi. Produsele îmbină armonios durabilitatea și confortul.

  Costumele de protecție sunt formate din două piese: salopetă de lucru / pantaloni și geacă, și sunt alegerea perfectă pentru a face față cu brio oricărui tip de activitate. Combină materiale diverse, toate de calitate superioară, pentru a fi potrivite atât vara, oferindu-vă funcționalitate și confort sporit, cât și iarna, protejând corpul împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile.

  Produse la cele mai înalte standarde de calitate, costumele de salopete devin piese cheie, esențiale pentru o rezistență excelentă la lucru.

 • Veste

  Indiferent dacă sunteți în căutarea unei veste de protecție, pentru diverse activități fizice, sau pur și simplu vă doriți o piesă vestimentară pentru zilele răcoroase, vă aflați în locul potrivit! Gama pe care o oferim include modele diverse.

  Veți regăsi atât veste de lucru, cu proprietăți certificate prin standarde europene, cât și veste pentru timpul liber, într-o varietate de modele și culori, care vă pot fi de folos indiferent de anotimp. Vă invităm să descoperiți oferta Armorum; promitem un raport calitate-preț de nerefuzat!

 • Jachete / Geci

  Jachetele și gecile de protecție sunt concepute pentru a vă menține confortabili chiar și în zilele cu cele mai scăzute temperaturi. Sunt adecvate mai ales sezonului rece, atunci când condițiile de lucru pot fi dificile.

  Îmbrăcămintea de protecție adecvată trebuie astfel să asigure rezistență la vânt și apă, vizibilitate corespunzătoare, precum și căptușeală călduroasă.

 • Hanorace

  Hanoracele sunt esențiale în orice garderobă, fiind un produs versatil, care se pretează mai multor tipuri de activități. Sunt piese vestimentare casual, perfecte pentru ținute lejere; vor asigura confort termic atât iarna cât și în diminețile răcoroase de vară.

  Colecția noastră reunește hanorace unisex, hanorace cu glugă, cu buzunare, cu fermoar sau care se îmbracă prin cap, care vor fi mereu la modă. Produse la cele mai înalte standarde de calitate, hanoracele pe care le comercializăm se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Hanoracele pentru femei accentuează silueta și trăsăturile feminine, iar cele pentru bărbați aduc în prim-plan masculinitatea.

  Hanoracele sunt toate din materiale de calitate, precum bumbac sau poliester, respirabile și extrem de versatile.

 • Cămăși

  Cămășile sunt piese vestimentare care nu ar trebui să lipsească din nicio garderobă. Alese cu atenție în funcție de nevoi, cămășile pot fi purtate atât la lucru, cât și la diferite evenimente din timpul liber.

  Cămășile sunt elemente esențiale în ținute business. Poți alege o cămașă cu mânecă scurtă dacă temperaturile sunt ridicate sau una cu mânecă lungă, în funcție de preferințe. Mai mult, poți purta cămășile chiar și pe sub pulover, pentru un look office chiar și când vremea este nefavorabilă.

  Cămășile sunt necesare și în industria medicală, în HoReCa sau chiar în industria de wellness&beauty. Alege să porți o cămașă dintr-un material prietenos, pentru a te simți confortabil pe parcursul întregii zile, în timp ce arăți uimitor!

  Pe Armorum găsești o gamă variată de cămăși, de damă sau pentru bărbați. Alege-o pe cea mai potrivită pentru tine!

 • Maiouri

  Maiourile pe care le comercializăm sunt disponibile în mai multe variante, atât pentru bărbați cât și pentru damă; sunt diferite din punct de vedere al croiului, culorii și materialului. Prin purtarea maioului, te protejezi de transpirație în orice sezon, dar și de frig, în zilele reci.

  Maiourile se recomandă a fi purtate direct pe piele și pot fi integrate în ținute atât ca echipament sportiv, cât și ca articole de lenjerie. Confecționate din materiale de cea mai bună calitate, din fibre naturale sau sintetice, îți vor oferi garantat confort termic.

  În șantier, în curte ori grădină, la sala de sport, la plajă sau la o plimbare în parc, maioul este întotdeauna alegerea perfectă, făcând zilele călduroase de vară mai ușor de suportat. Poți alege, în schimb, să îl porți și în alte anotimpuri, în combinație cu cămașă, pulover sau jachetă.

 • Șorțuri

  Șorțurile de lucru acționează ca o barieră de protecție împotriva diverșilor agenți externi și pot fi utilizate într-o gamă largă de activități.

  Șorțurile de bucătărie sunt purtate, de regulă, în scop igienic, prevenind contaminarea hainelor. În schimb, șorțurile pentru sudură sunt concepute
  pentru a limita accidentări grave, în cazul contactului cu flăcări, scântei, stropi de metal topit sau chiar șocuri electrice.

  Alege unul din șorțurile de pe Armorum și bucură-te de protecție și confort, indiferent dacă lucrezi în industria alimentară, industria chimică, industria
  medicală sau vrei pur și simplu un sorț pentru uz individual. Îți recomandăm ca, indiferent de tipul șorțului, să îl porți împreună cu alte echipamente de protecție – precum costume de lucrumănuși sau ochelari de protecție.

Lucrați în condiții de siguranță cu îmbrăcăminte de protecție adecvată. De la articole reflectorizante la echipamente antichimice, avem exact ceea ce aveți nevoie pentru protecția angajaților la locul de muncă.Puteți selecta dintr-o varietate de costume-salopetă, veste, pantaloni pieptar sau clasici, pentru fabrici, instituții medicale și industrii diverse.

Respectați normele de protecție, alegeți cele mai bune opțiuni de la Armorum.ro care vă asigură un nivel optim de siguranță atunci când este necesar.