Sandale

Subcategorii

  • Sandale de lucru și protecție

    Sandalele de lucru și de protecție reprezintă alegerea perfectă în materie de protecție și confort, în timpul anotimpului cald. Spre deosebire de încălțămintea clasică, sandalele sunt mai flexibile prin respirabilitatea oferită, precum și prin greutatea redusă.

    Sandalele clasice sunt acum optimizate pentru a face față mediilor de lucru solicitante sau situațiilor cu risc crescut de accidentare. Sandalele de lucru și de protecție preiau trăsăturile ergonomice și libertatea de mișcare, având, în plus, talpă antiderapantă, absorbitor de șocuri, lamelă antiperforație sau bombeu de protecție a degetelor împotriva loviturilor. Acestea devin, astfel, potrivite chiar și pentru industria grea și construcții.

    Sandalele de lucru și de protecție din oferta noastră provin de la producători consacrați precum Panda, Stenso sau Bata Industrials și sunt concepute în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale de protecție și mențin picioarele mereu în siguranță.

Ideale pe timpul verii, în timpul lucrului la temperaturi ridicate, sandalele îți asigură picioarele împotriva accidentării. Sunt confortabile și durabile, cu avantaje tehnice precum talpă rezistentă la perforare sau bombeu de protecție.

Catalog de produse

Filtre active:
Mărime B
Tip închidere B