Protecția capului

Subcategorii

 • Căști de protecție

  Căștile de protecție asigură siguranța necesară în medii de lucru cu risc ridicat de accidentare. În construcții, minerit, în tuneluri sau în lucrul cu utilaje, casca de protecție minimizează impactul provocat de căderea unor obiecte de la înălțime sau de lovirea de obiecte fixe, periculoase.

  Casca de protecție absoarbe șocul provocat de eventuale lovituri în zona capului, devenind o parte esențială din echipamentul individual de protecție. În plus, în funcție de cerințele de lucru, poți alege căști de protecție electroizolante, rezistente împotriva stropilor de material topit sau chiar a focului deschis.

  Alege să te protejezi și descoperă casca de protecție care ți se potrivește!

 • Șepci

  Șepcile sunt accesorii practice și versatile, care se pot integra în echipamentul de lucru, pentru o gamă variată de activități. Protejează capul împotriva razelor puternice ale soarelui și a radiațiilor UV, absorbind umezeala provocată de transpirație.

  Șepcile pot fi utilizate în medii de lucru diverse, precum amenajări, logistică sau transporturi. Acestea sunt recomandate în medii cu risc redus de accidentare al capului, oferind o protecție de bază la impact.

  Poți alege să porți șapcă și în timpul liber, în timpul unei simple plimbări sau al activităților sportive. Rezistente la vânt, impermeabile sau imperrespirabile, șepcile te protejează și, în același timp, îți pot îmbunătăți ținuta. Te poți bucura de beneficiile șepcii oriunde și oricând, dacă o adaptezi nevoilor tale!

 • Bonete & Capeline

  Bonetele și capelinele asigură protecția optimă din punct de vedere sanitar, în medii în care igiena este indispensabilă. Previn contaminarea mediului de lucru prin acoperirea părului în întregime și asigură o aerisire corespunzătoare.

  Foarte practice, bonetele și capelinele pot fi folosite în spitale și cabinete medicale, chiar în timpul intervențiilor chirurgicale. În plus, bandanele se adaptează cu brio în industria alimentară, în industria HoReCa sau în cea de wellness & beauty, demonstrând responsabilitate și profesionalism din partea angajaților.

  Alege să respecți normele de igienă de la locul de muncă purtând o bonetă sau o capelină!

 • Căciuli

  Căciula reprezintă alegerea perfectă pentru protecția capului la temperaturi scăzute. Fie că e vorba de munca în aer liber pe timp de iarnă sau în medii frigorifice, căciula contribuie la menținerea confortului termic optim, devenind un element esențial al echipamentului de protecție.

  Căciula poate crește productivitatea la locul de muncă în condiții de frig. Funcționează ca un izolator al căldurii, reducând disconfortul provocat de frig, care poate duce chiar la hipotermie.

  Alege să porți căciulă și să te protejezi pe tot parcursul iernii, atât la locul de muncă, cât și în timpul liber!

 • Glugi & Capișoane

Pentru lucrul în condiții optime de siguranță, protecția capului este esențială. Alegerea echipamentului de protecție și utilizarea lui cu scopul pentru care a fost proiectat sunt, unii din cei mai importanți pași. Fie că lucrezi într-un mediu expus la temperaturi extreme sau la riscuri de accidentare, noi avem soluția!

În funcție de condițiile specifice de lucru și de tipul de protecție de care ai nevoie, te invităm să alegi o cască de protecție cu rezistență ridicată la impact sau o șapcă impermeabilă și practică. Împotriva frigului, căciula poate fi aliatul tău de încredere, care îți asigură o izolație termică optimă. În plus, îți punem la dispoziție bonete și capeline pentru standarde ridicate de igienă la locul de muncă.

Pune protecția capului mereu pe primul loc și asigură-ți protecția corespunzătoare la locul de muncă!