Lista produselor producatorului Puma Safety

Armorum - distribuitor autorizat Puma Safety în România
Fondat în anul 1948 în Germania, renumitul brand Puma și-a câștigat succesul dezvoltând produse inovatoare de înaltă performanță, de-a lungul a peste 70 de ani. Cu peste 13.000 de angajați la nivel global, Puma este, în prezent, în top 3 producători de îmbrăcăminte sportivă din lume.


Chiar dacă este o marcă recunoscută (mai ales) pentru îmbrăcămintea sportivă, performanța Puma a fost transferată și către alte sectoare. Puma Safety este una din renumitele colecții ale mărcii Puma, care oferă încălțăminte de protecție pentru siguranța picioarelor în condiții de risc. Accidente de lucru, alunecări sau contaminări, toate pot fi prevenite cu ajutorul încălțămintei produse de Puma Safety. Aceasta susține picioarele, gleznele și spatele pe parcursul întregii zile de lucru, minimizând riscul de accidentare în situații neprevăzute.


Colecția Puma Safety include modele uimitoare, care au un design modern, însă oferă și siguranță la superlativ. De damă, de bărbați sau unisex, această colecție nu se remarcă doar prin aspect și siguranță, fiind concepută și pentru a oferi o experiență confortabilă unică.


Încălțămintea de siguranță Puma Safety păstrează un aspect sportiv, asemănător pantofilor de alergare. Sunt, însă, ideali pentru purtarea pe șantier, în depozite, în domeniul serviciilor sau în orice mediu de lucru, fiind printre cei mai comozi și ergonomici pantofi de lucru. Colecția include și bocanci de protecție, perfect adaptabili condițiilor meteorologice nefavorabile sau sezonului rece.


Punem la dispoziția clienților 25+ modele diferite, dintre care majoritatea disponibile în stoc. Suntem distribuitor autorizat Puma Safety, având disponibilă cea mai variată gamă de încălțăminte de protecție / de lucru Puma din România.