Încălțăminte

Subcategorii

 • Bocanci de lucru

  Bocancii de lucru furnizați de Armorum.ro sunt construiți pentru durabilitate și confort. Au fost concepuți pentru a oferi protecție în mediile de lucru solicitante. Proprietățile bocancilor de lucru îi fac rezistenți împotriva obiectelor în cădere sau pătrunderii elementelor ascuțite prin talpă. Astfel puteți face față mediului și condițiilor întâmpinate în orice anotimp.

 • Sandale

  Ideale pe timpul verii, în timpul lucrului la temperaturi ridicate, sandalele de protecție îți asigură picioarele împotriva accidentării. Sunt confortabile și durabile, cu avantaje tehnice precum talpă rezistentă la perforare sau bombeu de protecție.

 • Încălțăminte albă

  Încălțămintea de protecție albă are un design ergonomic și oferă cele mai bune performanțe în industriile medicale și alimentare. Acest tip de încălțăminte de lucru oferă suport, având talpă anti-derapantă. De asemenea, confortul este asigurat pentru cei care trebuie să petreacă cea mai parte a zilei de lucru, în picioare.

 • Bocanci
 • Pantofi

O gamă largă de încălțăminte de protecție concepută pentru a vă menține în siguranță la locul de muncă, oferind în același timp confort pe parcursul zilei. Disponibilă în mai multe categorii și stiluri, încălțămintea de lucru Armorum.ro este durabilă, destinată utilizării zilnice.

Bocanci și pantofi de lucru, sandale și cizme de protecție, alegerea potrivită a încălțămintei poate face diferență într-o zi de lucru. Ușurința deplasării și caracterul practic sunt funcții importante de luat în considerare.

Catalog de produse

Filtre active:
  Culoare B