Încălțăminte

Subcategorii

 • Sandale

  Ideale pe timpul verii, în timpul lucrului la temperaturi ridicate, sandalele îți asigură picioarele împotriva accidentării. Sunt confortabile și durabile, cu avantaje tehnice precum talpă rezistentă la perforare sau bombeu de protecție.

 • Bocanci
 • Pantofi
 • Cizme
 • Saboți de lucru și protecție


  Saboții de lucru / protecție devin indispensabili pentru personalul medical, dar și pentru cei care lucrează în unități alimentare de producție sau în medii care presupun respectarea unor norme stricte de igienă, precum industria de wellness&beauty.

  Saboții sanitari sunt indispensabili persoanelor care își desfășoară toată activitatea de lucru în picioare. Pentru respectarea normelor igienico-sanitare, dar și pentru confortul purtătorului, folosirea unei perechi de încălțăminte ușor de întreținut, rezistente, flexibile, aerisite și ușoare este obligatorie. Astfel, saboții medicali aduc numeroase avantaje pentru persoanele care petrec mult timp în picioare, fiind necesari pentru confortul și menținerea sănătății acestora, atunci când sunt implicate în activități susținute și de durată.

  Alege din selecția Armorum de saboți sanitari de lucru produși conform cu standardele internaționale de calitate de renumiți producători internaționali!

 • Accesorii încălțăminte

O gamă largă de încălțăminte de protecție concepută pentru a vă menține în siguranță la locul de muncă, oferind în același timp confort pe parcursul zilei. Disponibilă în mai multe categorii și stiluri, încălțămintea de lucru Armorum.ro este durabilă, destinată utilizării zilnice.

Bocanci și pantofi de lucru, sandale și cizme de protecție, alegerea potrivită a încălțămintei poate face diferență într-o zi de lucru. Ușurința deplasării și caracterul practic sunt funcții importante de luat în considerare.