Centură de siguranță complexă antistatică JUPITER, AB15102 Mareste
Pret redus!

Centură de siguranță complexă antistatică JUPITER, AB15102

  • Rezistenta la sfasiere
  • Rezistenta la abraziune

AB15102

Made in EU

Acest produs nu mai este in stoc


Culoare: -

Mărimi: M-XXL

Producător/brand: made in EU

7 zile

Transport fix. 23 lei oriunde în România.456,96 RON

367,71 RON TVA inclus

-89,25 RON

456,96 RON

( -89,25 RON )

367,71 RON

Informatii

Caracteristici

RECENZII

Accesorii

Caracteristici

Informatii

Ham de siguranță format dintr-o centură de poziționare detașabilă pentru mobilitate excelentă și o centură complexă cu piese metalice nichelate. Ham profesional destinat alpiniștilor utilitari, lucrului în construcții și mediilor de activitate unde există risc de cădere de la înălțime. Centură de siguranță versatilă, oferă posibilitatea echipării cu multiple tipuri de mijloace de legătură fixe sau reglabile, detașabile sau nedetașabile, precum și cu diverse tipuri de opritoare de cădere.

Are caracteristici antistatice, fiind sigur de folosit în medii explozive și cu protecție împotriva pericolului de încărcare electrostatică. Centură de poziționare cu utilitate maximă datorită inelelor și buclelor multiple atașate lateral, frontal și dorsal pentru ancorare.

Pentru zona lombară există un protector mobil cu lățime de 20 cm și lungime de 80 cm și cataramă reglabilă cu închidere automată. Protectorul lombar este realizat din poliester, căptușit cu burete și dispus cu întăritură pe margine pentru nivel optim de confort.

Zona pieptului este prevăzută cu catarame reglabile de închidere și ajustare a chingilor elastice din poliamidă.

Siguranța sporită a centurii complexe JUPITER este dată de cataramele din zona picioarelor, cu închidere automată pentru ajustarea chingilor.

Centura are o greutate între 1880 g și 1960 g, în funcție de mărimea aleasă. Echipament de protecție în munca la înălțime conform cu EN 358, EN 361, EN 1127-1:2007.

RECENZII

Accesorii

Produse similare