Îmbrăcăminte

Subcategorii

  • Impermeabilă

    Activitatea nu se poate opri doar pentru că prognoza meteo anunță precipitații. Cu ajutorul articolelor pentru ploaie, vei fi echipat corespunzător pentru a face față chiar celor mai umede zile. Armorum.ro pune la dispoziție îmbrăcăminte împotriva ploii, de la pelerine și costume de lucru până la geci impermeabile. Pot fi utilizate cu succes atât în construcții, industrie sau agricultură, cât și la activități de agrement sau timp liber.

  • Reflectorizantă

    Prevenirea accidentelor este crucială într-un loc de muncă tranzitat. De aceea, o bună vizibilitate la locul de muncă este o necesitate. Îți oferim o colecție completă de echipamente de înaltă vizibilitate, atât pentru iarnă cât și pentru vară: veste, jachete, tricouri, pantaloni, căciuli, șepci și salopete reflectorizante.

  • Tricouri

    Îți stăm la dispoziție cu o gamă largă de tricouri, care pot fi folosite atât în cadrul echipamentului / uniformei de lucru, cât și în garderoba casual sau pentru timpul liber. Pe Armorum vei găsi tricouri de vară din bumbac sau combinații de fibre textile, dar și tricouri cu mânecă lungă, tricouri din lână merinos sau tricouri de înaltă vizibilitate. Selectează-l pe cel potrivit pentru tine dintre zecile de nuanțe și modele disponibile, de la cei mai renumiți producători: Snickers Workwear, Helly Hansen, Rimeck, Malfini.

  • Pantaloni

    Pantalonii sunt parte din echipamentul standard al unei zile de lucru. Prin urmare, aceștia trebuie să fie rezistenți, comozi, dar și conformi cu toate standardele internaționale de protecție.

    Îți punem la dispoziție o varietate de pantaloni de lucru cu performanțe superioare, cu proprietăți precum impermeabilitate, respirabilitate, sau cu elemente reflectorizante. Alege-i pe cei potriviți și-ți garantăm că vei rămâne eficient toată ziua, indiferent de temperatura indicată de termometru! Atât în condiții meteorologice dificile de iarnă, cât și pe timp de vară, pantalonii potriviți vor întregi ținuta de lucru, fiind o piesă esențială, pentru orice domeniu de activitate.

    Având în compoziție materiale de calitate superioară, precum bumbac, poliester sau PVC, pantalonii vor rezista chiar și în situații extreme, fără a diminua libertatea de mișcare și confortul.

  • Combinezoane

    Combinezoanele de protecție din această categorie acționează ca o barieră împotriva particulelor potențial periculoase, a aerosolilor și stropilor de lichid. Au o rezistență excelentă la abraziune, ideale pentru lucrul cu azbest, în medii cu praf, vopsire prin pulverizare, instituții medicale și veterinare, agricultură și multe alte aplicații.

  • Costume de lucru

    Costumele de lucru comercializate de Armorum sunt concepute pentru sarcinile de lucru solicitate din domenii precum construcții, logistică, agricultură, industrie, transporturi. Produsele îmbină armonios durabilitatea și confortul.

    Costumele de protecție sunt formate din două piese: salopetă de lucru / pantaloni și geacă, și sunt alegerea perfectă pentru a face față cu brio oricărui tip de activitate. Combină materiale diverse, toate de calitate superioară, pentru a fi potrivite atât vara, oferindu-vă funcționalitate și confort sporit, cât și iarna, protejând corpul împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile.

    Produse la cele mai înalte standarde de calitate, costumele de salopete devin piese cheie, esențiale pentru o rezistență excelentă la lucru.

  • Veste

    Indiferent dacă sunteți în căutarea unei veste de protecție, pentru diverse activități fizice, sau pur și simplu vă doriți o piesă vestimentară pentru zilele răcoroase, vă aflați în locul potrivit! Gama pe care o oferim include modele diverse.

    Veți regăsi atât veste de lucru, cu proprietăți certificate prin standarde europene, cât și veste pentru timpul liber, într-o varietate de modele și culori, care vă pot fi de folos indiferent de anotimp. Vă invităm să descoperiți oferta Armorum; promitem un raport calitate-preț de nerefuzat!

  • Jachete / Geci

    Jachetele și gecile de protecție sunt concepute pentru a vă menține confortabili chiar și în zilele cu cele mai scăzute temperaturi. Sunt adecvate mai ales sezonului rece, atunci când condițiile de lucru pot fi dificile.

    Îmbrăcămintea de protecție adecvată trebuie astfel să asigure rezistență la vânt și apă, vizibilitate corespunzătoare, precum și căptușeală călduroasă.

  • Hanorace

    Hanoracele sunt esențiale în orice garderobă, fiind un produs versatil, care se pretează mai multor tipuri de activități. Sunt piese vestimentare casual, perfecte pentru ținute lejere; vor asigura confort termic atât iarna cât și în diminețile răcoroase de vară.

    Colecția noastră reunește hanorace unisex, hanorace cu glugă, cu buzunare, cu fermoar sau care se îmbracă prin cap, care vor fi mereu la modă. Produse la cele mai înalte standarde de calitate, hanoracele pe care le comercializăm se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Hanoracele pentru femei accentuează silueta și trăsăturile feminine, iar cele pentru bărbați aduc în prim-plan masculinitatea.

    Hanoracele sunt toate din materiale de calitate, precum bumbac sau poliester, respirabile și extrem de versatile.

  • Bluze & Pulovere

    Bluzele și puloverele sunt piese esențiale din garderoba masculină și cea feminină. Bluzele sunt ușor de purtat și de combinat pentru a crea look-uri cu diverse stiluri: urban, chic, casual, însă pot fi integrate cu ușurință și în ținutele de lucru. Puloverele sunt mai groase și mai călduroase în comparație cu bluzele, fiind mai potrivite pentru zile răcoroase.

    Alege de fiecare dată bluza sau puloverul al cărui material se potrivește mediului în care o vei purta. Poți opta pentru o fibră naturală – bumbacul, pentru a te asigura că transpirația va fi eliminată eficient, iar tu nu vei fi predispus la alergii, sau o fibră sintetică – poliesterul, ca să te poți bucura de piesele vestimentare cât mai mult timp posibil. În plus, Armorum îți pune la dispoziție bluze și pulovere care îmbină cele două țesături, pentru ca tu să poți alege de fiecare dată produsul cu cele mai multe avantaje.

  • Cămăși

    Cămășile sunt piese vestimentare care nu ar trebui să lipsească din nicio garderobă. Alese cu atenție în funcție de nevoi, cămășile pot fi purtate atât la lucru, cât și la diferite evenimente din timpul liber.

    Cămășile sunt elemente esențiale în ținute business. Poți alege o cămașă cu mânecă scurtă dacă temperaturile sunt ridicate sau una cu mânecă lungă, în funcție de preferințe. Mai mult, poți purta cămășile chiar și pe sub pulover, pentru un look office chiar și când vremea este nefavorabilă.

    Cămășile sunt necesare și în industria medicală, în HoReCa sau chiar în industria de wellness&beauty. Alege să porți o cămașă dintr-un material prietenos, pentru a te simți confortabil pe parcursul întregii zile, în timp ce arăți uimitor!

    Pe Armorum găsești o gamă variată de cămăși, de damă sau pentru bărbați. Alege-o pe cea mai potrivită pentru tine!

  • Fuste
  • Maiouri

    Maiourile pe care le comercializăm sunt disponibile în mai multe variante, atât pentru bărbați cât și pentru damă; sunt diferite din punct de vedere al croiului, culorii și materialului. Prin purtarea maioului, te protejezi de transpirație în orice sezon, dar și de frig, în zilele reci.

    Maiourile se recomandă a fi purtate direct pe piele și pot fi integrate în ținute atât ca echipament sportiv, cât și ca articole de lenjerie. Confecționate din materiale de cea mai bună calitate, din fibre naturale sau sintetice, îți vor oferi garantat confort termic.

    În șantier, în curte ori grădină, la sala de sport, la plajă sau la o plimbare în parc, maioul este întotdeauna alegerea perfectă, făcând zilele călduroase de vară mai ușor de suportat. Poți alege, în schimb, să îl porți și în alte anotimpuri, în combinație cu cămașăpulover sau jachetă.

  • Șorțuri

    Șorțurile de lucru acționează ca o barieră de protecție împotriva diverșilor agenți externi și pot fi utilizate într-o gamă largă de activități.

    Șorțurile de bucătărie / pentru ospătari / barmani sunt purtate, de regulă, în scop igienic, prevenind contaminarea hainelor. În schimb, șorțurile pentru sudură sunt concepute pentru a limita accidentări grave, în cazul contactului cu flăcări, scântei, stropi de metal topit sau chiar șocuri electrice.

    Alege unul din șorțurile de pe Armorum și bucură-te de protecție și confort, indiferent dacă lucrezi în HORECA, industria alimentară, industria chimică, servicii medicale sau vrei pur și simplu un sorț pentru uz individual. Îți recomandăm ca, indiferent de tipul șorțului, să îl porți împreună cu alte echipamente de protecție – precum costume de lucrumănuși sau ochelari de protecție.

  • Tunici
  • Halate
  • Lenjerie intimă
  • Accesorii îmbrăcăminte

Lucrați în condiții de siguranță cu îmbrăcăminte de protecție adecvată. De la articole reflectorizante la echipamente antichimice, avem exact ceea ce aveți nevoie pentru protecția angajaților la locul de muncă.Puteți selecta dintr-o varietate de costume-salopetă, veste, pantaloni pieptar sau clasici, pentru fabrici, instituții medicale și industrii diverse.

Respectați normele de protecție, alegeți cele mai bune opțiuni de la Armorum.ro care vă asigură un nivel optim de siguranță atunci când este necesar.