Pantaloni

Subcategorii

  • Pantaloni standard

    Pantalonii standard sunt concepuți pentru a oferi protecție maximă, siguranță și confort. Cu o largă varietate de aplicații, pantalonii de lucru standard sunt foarte performanți, fiind confecționați din materiale precum bumbac, tercot sau canvas.

    Oferă protecție împotriva riscurilor, prin cusăturile duble, întăriturile din zona genunchilor, dar și prin accesoriile reflectorizante, fiind croiți pentru a răspunde nevoilor de lucru diferite din mai multe industrii.

    Pantalonii standard se pot integra cu ușurință în combinații cu geci sau jachete conforme cu mediul de lucru.

  • Pantaloni cu pieptar

    Pantalonii cu pieptar sunt alegerea perfectă când vine vorba de funcționalitate, indiferent de anotimp. Sunt foarte practici și confortabili, oferind libertate de mișcare, protecție împotriva intemperiilor, dar și vizibilitate crescută. Mai mult, oferă spațiu generos pentru depozitarea sculelor sau a uneltelor.

    Sunt potriviți pentru munca solicitantă de zi cu zi, în construcții, ateliere auto, precum și alte industrii dificile. Pantalonii cu pieptar sunt concepuți respectând cele mai înalte standarde de protecție, garantând performanță extremă.

  • Pantaloni scurți

    Pantalonii scurți sunt potriviți pentru lucrul pe timp de vară sau în medii interioare călduroase, oferind durabilitate extremă și performanță de vârf.

    Garantează o mare libertate de mișcare, dar sunt și foarte rezistenți la abraziune sau alte acțiuni periculoase. Totodată, dispun de accesorii reflectorizante, un real ajutor pe timp de noapte sau în situații cu vizibilitate redusă.

    Pantalonii scurți de lucru sunt confecționați doar din materiale de calitate superioară, astfel îi veți putea păstra în dulap timp îndelungat, fără a-și pierde culoarea sau proprietățile.

Pantalonii sunt parte din echipamentul standard al unei zile de lucru. Prin urmare, aceștia trebuie să fie rezistenți, comozi, dar și conformi cu toate standardele internaționale de protecție.

Îți punem la dispoziție o varietate de pantaloni de lucru cu performanțe superioare, cu proprietăți precum impermeabilitate, respirabilitate, sau cu elemente reflectorizante. Alege-i pe cei potriviți și-ți garantăm că vei rămâne eficient toată ziua, indiferent de temperatura indicată de termometru! Atât în condiții meteorologice dificile de iarnă, cât și pe timp de vară, pantalonii potriviți vor întregi ținuta de lucru, fiind o piesă esențială, pentru orice domeniu de activitate.

Având în compoziție materiale de calitate superioară, precum bumbac, poliester sau PVC, pantalonii vor rezista chiar și în situații extreme, fără a diminua libertatea de mișcare și confortul.