Bocanci

Subcategorii

  • Bocanci de lucru și protecție

    Atât în utilizarea de tip hobby, cât și în cea profesională / industrială este important să alegi bocancii de protecție adecvați. În funcție de tipul de suprafață și de riscurile specifice activității desfășurate, poți alege între variante care includ bombeu metalic sau din compozit, lamelă antiperforație, talpă antiderapantă, rezistență la uleiuri, acizi și lichide. Vei regăsi în catalogul nostru bocanci de lucru confortabili și rezistenți la purtare îndelungată, atât în cazul modelelor aerisite, de vară, cât și a celor termoizolante - bocancii de iarnă.

  • Bocanci Outdoor

    Dacă îți dorești să explorezi cele mai provocatoare cărări montane sau ești un împătimit al drumețiilor, ai nevoie de o pereche de bocanci care să te mențină în siguranță.

    Armorum îți pune la dispoziție o gamă variată de bocanci outdoor pentru trekking / hiking, cu caracteristici esențiale pentru siguranța picioarelor tale. Cu tălpi care maximizează aderența, bocancii outdoor se adaptează anotimpului și temperaturilor din termometre – fiind de vară sau de iarnă. Alege bocancii Albatros pentru hiking din materiale impermeabile și rezistenți la abraziune. Nu uita să ții cont și de branțuri, care îți vor oferi ventilația corespunzătoare pe tot parcursul activităților tale.

    Poți alege o pereche de bocanci cu carâmb înalt, pentru o protecție suplimentară a gleznelor, sau bocanci de înălțime medie, care sunt mai flexibili și sunt ideali pentru trasee ușoare. Indiferent de nevoile tale, Armorum are soluția!

  • Bocanci Tactici