Mănuși de protecție de iarnă, poliester imersat cu latex, CXS Roxy Winter

0003-8X

CXS

Acest produs nu mai este in stoc


CXS Roxy Winter - mănuși de protecție de iarnă, poliester imersat cu latex. Pot servi drept protecție a mâinilor împotriva murdăriei, în mediile reci și în zonele de lucru în care muncitorii trebuie să facă față pericolelor mecanice. Este recomandată folosirea mănușilor pe mâini uscate și curate.

24-48 ore

Transport fix. 23 lei oriunde în România.



15,47 RON TVA inclus

15,47 RON

Informatii

RECENZII

Informatii

Recomandări de folosire CXS Roxy Winter

Utilizatorul trebuie să verifice mănușile înainte și după utilizare pentru a verifica dacă acestea sunt în condiții optime de folosire. Nu se recomandă utilizarea lor pentru clase de protecție diferite de cele pentru care au fost create. Nu utilizați mănușile pentru manipularea obiectelor fierbinți sau încălzite, a substanțelor chimice toxice sau a obiectelor care conțin grăsimi. Materialul acestor mănușilor poate fi deteriorat prin expunerea la uleiuri, uleiuri minerale, grăsimi și solvenți organici. Nu sunt rezistente la înmuiere. Atunci când sunt înmuiate, mănușile își pot pierde proprietățile izolante. Nu este permisă purtarea acestor mănuși în cazurile care reprezintă risc de încâlcire cu piesele în mișcare ale mașinilor. Recomandările menționate mai sus vă vor ajuta să utilizați rațional acest tip de mănuși de protecție. Este responsabilitatea fiecărui utilizator să judece dacă mănușile sunt utilizate în condiții adecvate.

Întreținere și durată de viață pentru mănușile de iarnă Roxy Winter

După utilizare, asigurați-vă că poluanții sunt îndepărtați de pe mănuși, pentru a le prelungi viața. Mănușile sunt proiectate numai pentru utilizare unică sau pe termen scurt. Mănușile umede trebuie uscate la temperatura camerei. Se spală cu mâna la o temperatură maximă de spălare de 30°C. Orice murdărie trebuie îndepărtată folosind o perie moale. Zona nitrilică se șterge cu o cârpă umedă. Nu curățați mănușile cu substanțe chimice sau înălbitor, nu le uscați în uscător, nu le călcați. Mănușile deteriorate, găurite sau arse trebuie înlocuite. Nu suntem responsabili pentru o posibilă reducere a funcției de protecție cauzate de întreținerea necorespunzătoare. În condiții de depozitare adecvate, termenul de valabilitate este de 2 ani.

Mănuși de protecție - Amestecuri periculoase

Mănușile conțin alergen - latex. Acestea pot provoca o reacție alergică dacă sunt utilizate de către persoane sensibile, inclusiv șoc anafilactic. Dacă după contact apare o iritație a pielii sau o reacție alergică, nu folosiți mănuși și solicitați sfatul medicului.

Eliminarea mănușilor CXS uzate

Aruncați mănușile uzate în conformitate cu reglementările aplicabile privind eliminarea deșeurilor și reglementările autorităților locale. Mănușile neutilizate pot fi aruncate împreună cu deșeurile menajere.

Mărime: 10

Norme europene: EN 420, EN 388

RECENZII

Produse similare